Now Reading
Concurs de proză fan-fiction. Cu premii (fabuloase)!

Concurs de proză fan-fiction. Cu premii (fabuloase)!

planu9-sff

Te-ai săturat să citești fanficuri oribile pe Wattpad? Revista Planu’ 9 are soluția! De ce să lași orice necunoscut de pe internet să-ți măcelărească opera favorită, când poți face chiar tu asta? Și dacă tot scrii fanfic, de ce să nu ni-l trimiți nouă? Dacă nu te-ai prins până acum despre ce vorbim, redacția revistei Planu’ 9 lansează un concurs de fan-fiction. Vor fi trei teme: universuri din filme, cărți și jocuri. Condiția este să fie SF sau Fantasy. Acceptăm orice, dar premiem ce e mai bun – potrivit regulilor de scriere ale textelor de calitate. Câștigătorii, trei la număr, vor fi publicați în revistă și vor primi și premiu – un tricou cu mesaj personalizat, la alegere. Unul dintre cele pe care le propunem noi, ori poate ceva ce vreți voi. Vedem atunci.

Regulament:

Termenul limită de primire a textelor este 2 iunie 2021. Ele vor fi trimise pe adresa de e-mail redactia@planu9.ro cu mențiunea „Pentru concursul de fan-fiction”.

-Câștigătorii vor fi anunțati, public, o lună mai târziu (intervalul de jurizare) în data de 2 iulie 2021.

Juriul este format din membrii redacției Planu’ 9.

-Textele nu trebuie să depășească 7500 de cuvinte, vor fi trimise în format Word și redactate în felul următor: Times New Roman, 12, spațiere de 1.5 între rânduri. Prezența diacriticelor este obligatorie. Textele care nu respect aceste minime norme de redactare, vor fi respinse.

-Fiecare autor va participa la concurs cu cel mult 2 texte.

-Autorul/autoarea textului va trimite, alături de text, o poză și o scurtă descriere (de câteva cuvinte).

-Decorul în care se desfășoară textele voastre pot să acopere o gamă largă de universuri, fie că sunt din jocuri video, filme, cărți, etc. Oferim câteva exemple: Star Wars, Star Trek, Dune, Harry Potter, StarGate, Lord of the Rings, Game of Thrones, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Fallout, Elder Scrolls, etc.

Succes!

What's Your Reaction?
Excited
8
Happy
0
In Love
0
Not Sure
2
Silly
0
View Comments (4)
  • Tricou personalizat:

    Sunt o Bene Gesserit, nu mi-e frică de nimic!
    My preciousssss… Keep calm, e vorba de borcanul cu unt de arahide.
    Călăresc dragoni, situații, când mă enervez, chiar pe Khal Drogo.

    Bine, m-am distrat un pic. As insera citate/ replici celebre din cărțile/ filmele pe care le-au folosit autorii pentru fanfic, asta ar fi ceva pe inima câștigătorilor, iar dedesubt, desigur, sigla și numele revistei 🙂

  • „Câștigătorii vor fi anunțati, public, o lună mai târziu (intervalul de jurizare) în data de 2 iulie 2021.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© REVISTA PLANU'9 PUBLICĂ PROZĂ SFF ȘI DIVERSE ARTICOLE DIN GENURILE SF ȘI FANTASY. REVISTA ESTE REDACTATĂ DE CLUBUL SINDICATUL 9 DIN TIMIȘOARA
Scroll To Top