Now Reading
Este oficial, vom avea recenzia lui Cristi Vicol la Wonder Woman 3!

Este oficial, vom avea recenzia lui Cristi Vicol la Wonder Woman 3!

Avatar photo

Dacă prima recenzie Wonder Woman a lui Cristi Vicol, cea din 2020, a fost un succes, continuarea ei, pentru Wonder Woman 3, mai are timp să fie o dezamăgire. În orice caz, fanii abia așteaptă să comenteze titlul noii recenzii. Poate de data asta își va irosi Paștele sau doar o banală zi de Sâmbătă, cine știe?

Chiar dacă nu a avut încasări, recenzia WW84 a fost un succes la vizionări pe site. În ziua lansării mai mult de 1000% din abonații Planu’ 9 au scrolat, în pauza de la sarmale, noua recenzie a timișoreanului, dar nu themyscireanului, non-amazonian (dar măcar co-orășean cu Tarzan) Cristi Vicol. 

La doar două zile după lansare, Planu’ 9 a anunțat că va avea a doua și ultima recenzie la un film din trilogia dedicată Dianei. Întrebat dacă mai e dornic să-și sacrifice 151 de minute (sau câte o avea noul film, dacă sunt 302 de minute sperăm la 10 pagini) din viață pentru fandom, Cristi Vicol a declarat că face orice pentru fandom, dar mai cu seama pentru Gal Gadot.

Asta, desigur, dacă nu îl ucide, sau mai grav, bărbierește, The Snyder Cut până atunci.

În acest moment nu se cunosc amănunte privind noua recenzie, personajele supărate de ea sau data lansării. Totul este învăluit în mister. Amintim că scriitorul este implicat și în proiectul Galaxia 42, plus că are și un job, deci va fi destul de ocupat în următorii ani. 

Pe Cristi îl vom mai vedea în viitoarele articole și numere din revista online Planu’ 9. 

What's Your Reaction?
Excited
5
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© REVISTA PLANU'9 PUBLICĂ PROZĂ SFF ȘI DIVERSE ARTICOLE DIN GENURILE SF ȘI FANTASY. REVISTA ESTE REDACTATĂ DE CLUBUL SINDICATUL 9 DIN TIMIȘOARA
Scroll To Top