Now Reading
Ce anime mai apar pe Netflix în 2021

Ce anime mai apar pe Netflix în 2021

Karina Gehl

În fiecare an, Netflix adaugă noi anime de calitate, și în anul 2021 ne așteptăm la titluri numai bune de urmărit în pat cu un pahar de vin fiert lângă. Sunt 22 de serii anunțate până acum, care arată din ce în ce mai interesant pentru fanii de anime.

N = serial original Netflix

Eden (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: mai 2021

Studio: Qubic Pictures, CGCC | Episoade: TBA

Eden e anime science fiction distopic scris de Justin Leach (Star Wars: The Clone Wars) și regizat de Yasuhiro Irie (Full Metal Alchemist, Cowboy Bepop:The Movie) ceea ce deja sună interesant. Fanii Full Metal Alchemist își vor aminti cu drag de unul din cele mai bune anime din epoca de aur. Mai punem și una din mințile creative din spatele Star Wars, iar eu sunt convinsă că unde se întâlnește SF-ul american și anime-le va ieși cu scântei. Dacă și povestea ne va ține lipiți de ecran, urcă din start în capul listei de vizionat, și probabil va fi unul din cele mai bune anime din 2021.

O mie de ani în viitor, orașul Eden 3 e populat în întregime de roboți, iar stăpânii umani ai roboților au dispărut acum mulți ani. În timpul unei misiuni în afara orașului, doi roboți fermieri descoperă o fetiță și află că oamenii au existat cu adevărat, acum mult timp, contrar ceea ce li s-a spus. Cei doi roboți o adoptă, iar fetița va creste în secret alături de ei, în afara orașului.

 

Resident Evil: Infinite Darkness (Limited Series) N

Apare pe Netflix: 2021

Studio: TMS Entertainment | Episoade: TBA

Zvonurile că se lucrează la un anime după Resident Evil circulă de ceva timp, iar acum primim în sfârșit și vești bune! Acțiunea are loc în același univers și respectă canonul din jocurile video.

Netflix tweet: „When biohazards run wild, only a pair of veteran zombie slayers can get the job done. Resident Evil: Infinite Darkness is a new original series set in the canon of @CapcomUSA_’s classic survival horror franchise @RE_Games, coming next year.”

The Seven Deadly Sins (Sezonul 5)

Apare pe Netflix: sfârșitul lui 2021

Studio: Studio Deen | Episoade: TBA

Acum ca manga e aproape gata, ne așteptăm ca sezonul 5 să fie ultimul. Meliodas, Elizabeth, Hawk, Dianne, Van, King, Gowther, Merlin și Escanor luptă împotriva unui inamic feroce, iar asta înseamnă acțiune din plin. Din păcate, fanii vor trebui să aștepte până la finele lui 2021 pentru o ultimă bătălie epică.

Baki Hanma (Sezonul 4/ Final) N

Apare pe Netflix: 2021

Studio: TMS Entertainment | Episoade: TBA

Serialul poate fi tratat ca și a patra parte din seria Baki, disponibilă pe Netflix, dar judecând după veștile primite de la studio, se pare că vom primi și un final EPIC la întreaga poveste.

În a patra parte a seriei, cea mai disfuncțională relație tata-fiu din oricare anime ajunge la capăt când Baki Hanma se va întâlni cu tatăl său într-o bătălie pe viață și moarte pentru titlul de cel mai puternic luptător de arte marțiale din lume.

B: The Beginning (Sezonul 2) N

Apare pe Netflix: 2021

Studio: Production I.G | Episoade: TBA

O continuare se coace de ani buni, dar în sfârșit primim vești de la Netflix că B: The beginning are și un sezon 2. Uf, așteptarea a fost lungă și grea, ne uităm spre tine 2021 pentru încă o doză sănătoasă de povești cu detectivi și SF.

Într-o lume avansată tehnologic, Cremona e cuprinsă de un val de crime care aruncă nația în haos. Ucigașul e cunoscut doar sub numele de „Killer B”, și pentru a-l prinde e trimis în misiune legendarul detectiv Keith.

Pacific Rim: The Black N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: Polygon Pictures | Episoade: TBA

Pacific Rim e o altă serie pe care o așteptam de mult timp și de la care primim primele imagini. Judecând după sinopsis, noua serie are loc mulți ani după acțiunea din filme.

La mulți ani după ce umanitatea l-a învins pe Kaiju, monstrul se întoarce, forțând Australia sa evacueze populația. Doi frați îl înfruntă pe Kaiju, folosindu-se de roboții Jaeger.

Godzilla Singular Point (Sezonul 1) N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: CG Orange | Episoade: TBA

Godzilla se întoarce pe Netflix în 2021 cu o doză de Kaiju clasic și o serie nou-nouță. Anime-ul e produs de CG Orange, unde lucrează și talentatul designer Eiji Yamamori (Studio Ghibli).

 

TRESE (Sezon 1) N

Apare pe Netflix : 2021
Studio: BASE Entertainment

Când poliția nu face față crimelor de origine supranaturală, Trese e acolo să protejeze Manila. TRESE este o serie extrem de populară și multiplu premiată în Filipine, și recunosc că am așteptări foarte mari. Daca ești fan horror/ crime, aici îți poți potoli setea de necunoscut.

Spriggan (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: David Production | Episoade: TBA

Cu multi ani în urmă, o civilizație antică era stăpână peste Pământ. Azi, anticii au disparut, dar au lasat mesaje pentru generațiile care au urmat, cu detalii despre armele lor. Asa începe cursa recuperării tuturor artefactelor misterioase. În calea celor care le caută, se află ARCAM și soldații de elita Spriggan.

Fanii Spriggan sunt răsplătiți cu o nouă serie în 2021. Ultimul anime a fost difuzat în 1998, alături de un joc video pe Playstation în anul următor.

The Way of the Househusband (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: J.C. Staff | Episoade: TBA

Fiind una din cele mai amuzante manga a anului 2018, The Way of the Househusband a fost extrem de curtat pentru o versiune anime. Și iată-l că vine pe Netflix! Ai un milion de motive să vezi acest anime, iar cele mai importate două dintre ele sunt expresiile hilare și cât de bine sunt redate personajele.

Tatsu, cunoscut ca și „Dragonul Nemuritor”, e un boss Yakuza legendar, fioros și sângeros. Tatsu se retrage din viața de criminal ca să devină „bărbat de casă” și să-și sprijine soția în viața domestică. Suntem extrem de curioși cum o să se descurce Tastu în varianta de „gospodină”…

Thus Spoke Kishibe Rohan N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: NHK Enterprises | Episoade: 4

Bucurie mare fanilor Jojo! Aceasta mini-serie cu patru parți OVA, spin-off la „Diamond is unbreakable” ni-l prezintă pe enigmaticul Kishibe Rohan. Pe Netflix în 2021.

High-Rise Invasion (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: Februarie 2021
Studio: Zero-G| Episoade: TBA

Manga după care este adaptat anime-ul a rulat 6 ani, din decembrie 2013 până în martie 2019. Seria anime este extrem de așteptată de fani (se lucrează la ea de ani buni) și probabil una din cele mai interesante ale anului. Daca ești familiar cu Gantz sau Saw, HRI urmează același tipar: un joc extrem de violent combinat cu un thriller Pokemon-esque în care „gotta catch them all” devine „gotta kill them all”.

Yuri Honjo, o elevă de liceu, devine prizoniera unei lumi pline de zgârie-nori. Clădirile sunt legate de poduri suspendate și populate de figuri mascate care ucid pe oricine ajunge în lumea lor.

Daca nu aveți răbdare pana apare seria, săriți pe manga să vedeți ce se întâmplă cu Yuri.

Rilakkuma’s Theme Park Adventure

Apare pe Netflix: 2021
Studio: San-X | Episoade: TBA

Cel mai drăguț ursuleț din Japonia se întoarce pe Netflix în 2021! De data asta Rilakkuma și prietenii lui vor merge la un parc de distracții după lăsarea întunericului. Suna horror? Se pare ca Rilakkuma se pregătește de o aventură undeva în jurul Halloween-ul viitor.

 

Thermae Romae Novae

Apare pe Netflix: 2021
Studio: NAZ | Episoade: TBA

Mari Yamazaki ne încânta cu o serie de aventuri hilare și călătorii în timp. Seria manga este destul de veche și nu se ia foarte in serios, deci fanii vor găsi aici ceva ușor si amuzant.

Arhitectul Roman Lucius e măcinat de o problemă, până când descoperă un tunel care duce în Japonia modernă, tocmai într-o baie publică. Inspirat de ce vede, Lucius decide să-și deschidă propriul SPA numit „Roma Thermae”.

Yasuke (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: MAPPA | Episoade: TBA

Amatorilor de povești istorice li se va servi o felie de istorie japoneza, în varianta anime. Yasuke, cunoscut drept singurul samurai de origine africană, este faimos pentru povestea lui. Ajuns în Japonia în 1579, intră în serviciul unui preot iezuit, Yasuke se distinge și va deveni samuraiul lui Oda Nobunaga, unificatorul Japoniei. Anime-ul urmărește aventurile sale într-o Japonie medievală măcinată de război.

Vampire in the Garden (Sezon 1) N

Apare pe Netflix: 2021
Studio: WIT Studio | Episoade: TBA

Cândva, vampirii și oamenii trăiau în pace și armonie. Azi, o tânără femeie și regina vampirilor vor porni în căutarea acelui Paradis, din nou. Într-o lume divizată, două fete vor ceva interzis: o fată vrea sa cânte la vioara și vampirul vrea să vadă lumea.

Ultraman (Sezonul 2) N

Apare pe Netflix: TBA
Studio: Production I.G. | Episoade: TBA

În iunie 2019 am primit confirmarea că Ultraman se întoarce cu al doilea sezon pe Netflix. A trecut ceva timp de la anunț și sezonul 2 încă nu s-a difuzat, ceea ce ne face și mai nerăbdători pentru 2021, când sperăm că iubitul erou japonez Ultraman va ajunge pe ecrane.

Au trecut mulți ani de la evenimentele din prima serie Ultraman. Supranumit și „Uriașul de Lumina”, Ultraman s-a întors pe planeta sa de origine definitiv. Între timp, Shinjiro Hayata descoperă că este fiul lui Ultraman și se vede nevoit să preia rolul de salvator al planetei.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
3
In Love
0
Not Sure
2
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© REVISTA PLANU'9 PUBLICĂ PROZĂ SFF ȘI DIVERSE ARTICOLE DIN GENURILE SF ȘI FANTASY. REVISTA ESTE REDACTATĂ DE CLUBUL SINDICATUL 9 DIN TIMIȘOARA
Scroll To Top